www.originelekettingen.nl
www.originelekettingen.nl
rode ketting
Over mij: het hoe en waarom

Ken je dat gevoel als je tijdens het shoppen boetiekje na boetiekje afstruint naar bijpassende sieraden? En ze niet kunt vinden?  Dan maar zelf maken, het idee had ik immers al. Zo is het bij mij begonnen. 

Mooie spullen maken, geen nep en passend bij mijn kleding en.... niet duur (als je al het werk niet meerekent). En nu is het maken mijn hobby.

En die is wel een beetje verslavend, ik heb heel veel plezier in het ontwerpen en maken. Ik kan echt genieten van het eindresultaat!

Ondertussen heb ik zoveel sieraden gemaakt dat ik er een aantal wil verkopen om vervolgens weer nieuwe materialen te kunnen kopen , om vervolgens ...........Als ik materialen inkoop dan zie ik als het ware al wat ik er van kan maken. En dan neem ik rustig de tijd om bij een ingewikkeld ontwerp zonodige uren te puzzelen totdat het eindresultaat naar mijn zin is.

Tijdens het ontwerpen probeer ik altijd oog te houden voor de draagbaarheid en de duurzaamheid. Niets is vervelender dan de teleurstelling dat de ketting niet lekker zit. Of  bij de eerste de beste keer blijven hangen en vervolgens geklater op de grond...

Alle sieraden die je op mijn site ziet zijn door mij zelf gemaakt. Wat ik hier te koop aanbied is overigens gegarandeerd nieuw en ongedragen.eb geprobeerd om
EEE En van mijn eerste kettingen. Ik draag hem zelf nog steeds...
>